0
Vragen? Bel 028-082917
|
Klantenservice
|
Over ons
|
Registreren Inloggen
Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 20,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!

Retourneren

Retourprocedure BE

Retourprocedure

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Parfumswinkel.be heeft u na ontvangst een bedenktermijn van 14 dagen. U kunt de producten binnen die termijn direct kosteloos terugsturen en eventueel omruilen of ons laten weten dat u van de koop afziet. Na die melding heeft u nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Tijdens het stappenproces voor het retour sturen van producten treft u het retourformulier aan. Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en mee te sturen. Na het invullen van het retourformulier, onvangt u een link van DHL waarmee u het pakket kosteloos kunt retourneren bij een DHL parcelshop. Gelieve het bewijs van retour van DHL te bewaren. Via de volgende link kunt u direct een retouraanvraag starten: retourpagina.

 

U kunt het product wel retourneren als:


- U een retour vooraf op tijd aanmeldt en vervolgens binnen 14 dagen na die melding de producten retourneert;
- Het product compleet is;
- De producten in originele staat verkeren. Dat betekent dus dat ook de verpakking in tact moet zijn;
- Er een allergische reactie optreedt (met uitzondering van parfum). Wanneer u een bestelling retour stuurt vanwege een allergische reactie, dienen wij een ingevuld en ondertekend allergieformulier met het retour gestuurde product te ontvangen.

 

De volgende producten kunt u niet retourneren:

 

- Producten die geopend zijn en waarvan de verzegeling verbroken is en / of die gebruikt zijn.
- Verder geldt dat indien producten beschadigd of gebruikt geretourneerd worden, wij de producten zullen terugsturen naar u. Voor verbruiksartikelen (zoals zonnebrand) geldt dat het voor de beoordeling van het product niet nodig is om het uit te pakken. 
- Tasspray kan niet geretourneerd worden. Deze is persoonlijk voor u aangemaakt met een geur naar wens. Helaas kunnen wij deze niet meer doorverkopen.

 

Parfumswinkel.nl zal het (overige) aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 dagen na ontbinding of ontvangst van de retour, terugstorten op uw rekening. Voor klanten die betaald hebben via een overboeking of met PayPal, vragen wij om de IBAN-gegevens. Stuur uw gegevens naar: [email protected]

Indien een bestelling compleet retour is gestuurd, worden zowel de verzendkosten als de transactiekosten teruggestort. Bij een gedeeltelijke retourzending van een bestelling vergoeden wij zowel de verzendkosten als de transactiekosten niet.

 

Zelf terugbrengen

Indien u het product zelf naar de winkel terugbrengt worden de kosten automatisch teruggeboekt op uw rekening. U ontvangt in de winkel geen retourbedrag. 


Dit is mogelijk binnen 14 dagen op het onderstaande adres:


Parfumswinkel.nl
Van de Reijtstraat 44
4814NE Breda
Nederland

Retourvoorwaarden BE

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wilt u uw producten gratis retourneren? Ga dan naar onze retourpagina en lees daar hoe je het product kunt retourneren. Geef aan om welke reden u het product wilt retourneren zodat wij uw retourproces snel kunnen afronden. 

Klik hier om naar onze retourpagina te gaan. Op deze pagina staat ons hele retourproces uitgelegd om gebruik te maken van gratis retourneren.

 

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 20
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Afterpay

Kom ook eens langs bij onze locaties

Winkel
Wat is uw vraag?