0

Selecteer uw taal

Selecteer uw gewenste taal:

Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 25,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!

Retourneren

Retourprocedure BE

Niet geheel tevreden met uw aankoop of heeft u zich vergist? Geen probleem. Bij Parfumswinkel.be heeft u na ontvangst een bedenktermijn van 14 dagen. U kunt de producten binnen het gestelde termijn direct kosteloos terugsturen. U kunt ervoor kiezen het product te ruilen of te annuleren. Na die melding heeft u nog 14 dagen om de bestelling terug te sturen. 

Bij de laatste stap in het retourproces, kunt u de retourbon uitprinten.Voor een snelle afhandeling verzoeken wij u het retourformulier in te vullen en mee te sturen. Gelieve het bewijs van retour van Bpost/ DHL te bewaren.

 

Via de volgende link kunt u direct een retouraanvraag starten: retourpagina.

 

U kunt een retour in deze 10 stappen aanmelden:

 

1. Ga naar de retourpagina (er opent zich een nieuw scherm). Indien u nog niet bent ingelogd op 'Mijn Parfumswinkel.be', kunt u hier uw ordernummer en e-mailadres invullen.

 

2. Klik op nieuwe retournering:

 Nieuwe retournering

 

3. Selecteer de te retourneren producten (deze kunt u aanvinken) en klik op Volgende stap:

 

Producten selecteren

 

4. Geef nu de reden aan van retourneren, dit is verplicht.

Reden van retour 

 

5. Indien u aanvullende informatie en/of afbeeldingen heeft, kunt u dit aangeven.

 

6. U ziet nu de retourvoorwaarden. Indien u met de voorwaarden akkoord gaat, kunt u dat onderaan de pagina aanvinken. Klik vervolgens op Verstuur aanvraag:

 

Akkoord met voorwaarden

 

7. U heeft nu uw retour aangemeld. U dient nu nog het retourformulier en het verzendlabel van DHL uit te printen. Ga naar de goedgekeurde RMA door te klikken op bekijken.

 

8. Door te klikken op Print retourbon kunt u de retourbon uitprinten die u bij uw retour in de doos kunt doen.

 

9. via de knop Etiket aanvragen wordt u naar de DHL website verwezen waar u het verzendlabel mee aan kunt vragen. Uiteraard is het retoursturen op deze manier geheel kosteloos voor u. Het verzendlabel kunt u vervolgens op de doos plakken zodat DHL weet dat de retour naar Parfumswinkel.be mag:

Labels aanmaken

 

10. U hoeft uw retour nu alleen nog maar bij een Bpost af te geven, wij doen de rest!

Retourvoorwaarden BE

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping:

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddels als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.


U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Wilt u uw producten gratis retourneren? Ga dan naar onze retourpagina en lees daar hoe je het product kunt retourneren. Geef aan om welke reden u het product wilt retourneren zodat wij uw retourproces snel kunnen afronden. 

Klik hier om naar onze retourpagina te gaan. Op deze pagina staat ons hele retourproces uitgelegd om gebruik te maken van gratis retourneren.

 

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 25
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Billink

Kom ook eens langs bij onze parfumerie

Winkel
Wat is uw vraag?