0

Selecteer uw taal

Selecteer uw gewenste taal:

Winkelmandje
0 producten: € 0,00 + gratis proefjes! Nog € 25,00 en u betaalt GÉÉN verzendkosten!
In verband met Koningsdag wordt jouw pakketje vrijdag helaas niet verwerkt. Kijk voor de aangepaste levertijden op onze Klantenservice pagina!

Betalen

BTW

Al onze prijzen zijn incl. BTW.

Veilig online betalen

Parfumswinkel.be stelt hoge eisen aan de veiligheid van online betalen. Daarom heeft Parfumswinkel.be gekozen voor een hoog aangeschreven partij die voldoet aan o.a. de PCI normen. Hiervoor werken wij samen met Pay.nl.

Zie hier het PCI certificaat van Pay.nl: PCI Certificaat

Kosten

Voor betalingen via Creditcard/VISA en Billink worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten bedragen €2,- voor per bestelling.

Dit wordt tevens toegelicht tijdens het bestelproces, bij het kiezen van de gewenste betaalmethode.

 

Overschrijven

Ook kunt u uw bestelling betalen door middel van een overboeking. Dit werkt als volgt: het bedrag maakt u over met de gegevens die u tijdens het bestelproces en via uw mail aangereikt krijgt. LET OP: Zorg ervoor dat het referentienummer en bedrag precies overeenkomen. Zodra de betaling ontvangen is, verzenden wij de bestelling zo snel zo mogelijk (houd wel rekening met een overboektijd van 1 tot 3 dagen!). Betalingen worden verwerkt met behulp van ‘Adyen’ onze partner voor betalingsoplossingen.

Mr. Cash / Bancontant

Met Mister Cash kunt u gemakkelijk, veilig en vertrouwd online aankopen doen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving en op basis van beveiligingsmethodes wordt het van uw eigen bank afgeschreven. Met Mister Cash betaald u volgens twee stappen. Eerst voert u uw gegevens en kaartnummer van uw bankpas in en daarna identificeert u zich in een beveiligd scherm van uw eigen bank . Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. Voor Mister Cash hoeft u zich niet aan te melden of software te installeren.

 • Bedenktermijn
  14 dagen bedenktijd
 • Gratis proefje(s)
  bij iedere bestelling
 • Gratis verzending
  bij iedere bestelling boven de € 25
 • Gemakkelijk en veilig betalen
  iDeal, MasterCard, Visa, Billink

Kom ook eens langs bij onze parfumerie

Winkel
Wat is uw vraag?