{{text}}
{{ Sms.titleProfile }}

Inloggen helpt ons om de webshop beter op u af te stemmen en het geeft u toegang tot uw persoonlijke gegevens.

Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer nu!

U bent ingelogd als {{ customerFullname }}

Weet u zeker dat u wilt uitloggen?

Verlanglijst

Parfumswinkel, ons verhaal

Over ons

Wij, de broers Jory en Dorian Hofs hebben onze kennis gebundeld om zo samen het online landschap van de beauty branche te betreden. Een echte parfumerie hadden we namelijk al in Breda. Zo ontstond Parfumswinkel, een mooie synergie van ict-, marketing- en productkennis.

En met succes want in 2014 hebben wij onze eerste prijs in de wacht gesleept, namelijk: Beste webwinkel in de categorie ‘Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging’. Dit werd allemaal mede mogelijk gemaakt door de inzet van het enthousiaste team van Parfumswinkel. Tot op de dag van vandaag doen wij er alles aan om dit waar te maken.

Inmiddels zijn we gegroeid naar een team van ongeveer 30 enthousiaste, betrokken medewerkers. Met zijn allen zorgen we ervoor dat Parfumswinkel draaiende wordt gehouden. Ons hoofdkantoor, waar vooral het online gedeelte wordt uitgevoerd, zit in Eindhoven samen met het magazijn. Vanuit hier regelen we alles wat met de website te maken heeft en worden alle werkzaamheden rondom het verzenden van bestellingen verricht. Door een goede samenwerking zorgen we ervoor dat jouw gehele bestelling soepel verloopt.

In Breda heeft Parfumswinkel een fysieke winkel, waar de medewerkers gespecialiseerd zijn in het geven van het juiste advies aan de klant. Met een breed assortiment en de nodige productkennis staan zij altijd voor je klaar!

In 2021 vieren we ons 15-jarige bestaan. We zijn er trots op dat we jaarlijks duizenden klanten blij mogen maken met hun favoriete producten. De aankomende jaren willen we dit zeker blijven doen en daarom blijven we onze website ontwikkelen om jouw shopervaring nog beter te maken en de beste service te verlenen.

We zijn ook trots op de duurzame samenwerkingen met al onze merken. We hebben namelijk officiële licenties in ons bezit. Parfumswinkel is dus een van de officiële verkooppunten van alle merken die verkocht worden. We weten dus exact wat de herkomst van onze producten is en staan dus volledig achter de kwaliteit van alle producten die we verkopen.

Liefde voor kwaliteit en advies

Met een echte parfumerie in Breda laten we zien dat wij een breed assortiment hebben aan producten en ook nog over de nodige kennis beschikken. In de winkel staat namelijk getraind personeel en we hebben regelmatig promotrices die in de winkel een huid- en /of make-upadvies geven. Bij Parfumswinkel vind je altijd een groot aanbod aan kwaliteitsproducten. Ons assortiment bestaat uit veel topmerken in diverse prijsklassen zoals: Lancôme, Clinique, Estée Lauder, Yves Saint Laurent, Biotherm, Dior en Sisley.

Parfumswinkel Parfumerie
Wilhelminastraat 25
4818SB Breda
Nederland

Toon op kaart

Parfumswinkel.nl B.V. Hoofdkantoor
Park Forum 1045
5657 HJ Eindhoven
Nederland


Wat is uw vraag?